“Les infermeres catalanes continuem treballant perquè el nostre país torni a gaudir de l’oci i la cultura, sense límits”

Imprimir aquesta noticia
Estrella Martínez, degana del Consell d’Infermeres, recull el ‘Premi especial QuèFem? Coca-Cola. Premi d’Honor’ 2021 que el suplement de ‘La Vanguardia’ ha atorgat a infermeres i metges.

 Estrella Martínez, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), va recollir ahir, dijous 1 de juliol, el ‘Premi especial QuèFem? Coca-Cola – Premi d’Honor a infermeres i metges’, en representació de la professió. La distinció atorgada pel suplement d’oci i cultura de ‘La Vanguardia’ reconeix el treball dels professionals de la salut durant els mesos de confinament, “temps en el que van demostrar, com ho segueixen demostrant avui, la seva important vinculació amb el benestar de tota la societat”.

Martínez –que va assistir a la gal·la celebrada al Xalet de Montjuïc de Barcelona acompanyada de la consellera i presidenta del COIB, Paola Galbany– va voler agrair la sensibilitat envers les infermeres, “encara més valuosa, venint d’un sector que tant ha patit i pateix per les restriccions”, alhora que reafirmava el compromís de les infermeres catalanes “que continuem treballant perquè el nostre país torni a gaudir de l’oci i la cultura, sense límits”.

A diferència de l’edició anterior (2019) i en la qual es van seleccionar les millors propostes d’oci i cultura de l’any que es van sotmetre a la votació telemàtica dels lectors, en aquesta ocasió, el jurat dels ‘Premis QuèFem?’ ha fet proclamació directa dels guardonats. Podeu consultar els premiats aquí.

Foto: © CCIIC, Miquel González – Shooting