Regulació des del Consell

Imprimir aquesta pàgina
Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) i Tècnics en Atenció Sociosanitària en el sí dels Equips Assistencials
En aquest document, el CCIIC revisa les tasques delegades, així com aspectes que poden apropar-nos en l’execució d’activitats i intervencions que faciliten la qualitat de la cura dels Equips d'Infermeria i donen resposta a les necessitats, immediates i futures, dels usuaris i usuàries del Sistema de Salut. Una anàlisi que ha d'assentar les bases i facilitar la revisió del marc competencial de les Infermeres, TCAI i TAS.

 Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) i Tècnics en Atenció Sociosanitària en el sí dels Equips Assistencials.

Anàlisi de les necessitats d’infermeres especialistes en salut mental a Catalunya © CCIIC, Octubre 2023
Autors: Maria Romeu Labayen (COIB), Míriam Broncano Bolzoni (COIGI), Dídac Garcia Fernández (COILL), Pere Dalmau Llorca (CODITA), Diego Pérez Calatrava (CSMIJ), Belén Castillo Portela (CSMA), María Montoro Ruiz (ASCISAM) i Eladio Holgado Alegre (TUTORS IIR).

 Anàlisi de les necessitats d'infermeres especialistes en salut mental a catalunya © CCIIC, Octubre 2023

Indicadors exercici actuacions infermeres àmbit prehospitalari atenció urgències i emergències.

Descripció dels indicadors a monitoritzar en els serveis infermers en l’atenció a les urgències i emergències de l’àmbit prehospitalari, segons l’Acord de 19 de setembre de 2018, pel qual s'aproven les directrius per a l'exercici de les actuacions infermeres en l'atenció a les urgències i emergències de l'àmbit prehospitalari.

 2018 Indicadors exercici actuacions infermeres àmbit prehospitalari atenció urgències i emergències..

Codi d’Ètica de les infermeres i infermers de Catalunya

Codi d’ètica de les infermeres catalanes vigent, aprovat el 2013, resultat d’un ampli procés participatiu, amb més de 3.000 professionals implicades. Defineix l’ideal ètic de la professió i esdevé un conjunt d’arguments que la infermera disposa per a defensar una bona cura professional.

Codi d’Ètica de les infermeres i infermers de Catalunya.