Les infermeres catalanes presenten al món exemples de les seves aportacions a la millora de la salut de les persones

Imprimir aquesta noticia
Catalanurses.cat

catalanurses.cat

Barcelona acull a partir de demà i fins l’1 de juny el Congrés Internacional d’Infermeria, un dels majors esdeveniments professionals del món i que aplegarà prop de 10 mil infermeres i infermers d’arreu del món, segons els organitzadors, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Les infermeres i infermers catalans estaran molt presents en el congrés, amb 380 comunicacions i pòsters acceptats procedents de Catalunya i que suposen un 15% del total de treballs presentats.

 

Com a mostra del que les infermeres catalanes explicaran en el marc del congrés, els Col·legis Oficials d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida han seleccionat diversos projectes liderats o participats per infermeres sota el portal catalanurses.cat. Un web en català, castellà i anglès que permet conèixer projectes desenvolupats en els àmbits de l’assistència, la recerca, la docència i la gestió per infermeres des de diferents centres d’atenció del territori, com des de les universitats o des de l’exercici lliure de la professió.

 

Es tracta de 56 projectes, alguns dels quals es desenvolupen en tot l’àmbit català, que mostren en format fitxa informativa i vídeos les aportacions de les infermeres i infermers a la millora de la salut de les persones. El contingut audiovisual dels projectes infermers seleccionats es podran veure també a l’estand del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i al del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona que, com a ciutat amfitriona del congrés, disposa d’un ampli espai de trobada entre professionals.