La campanya del Dia Internacional de les Infermeres 2022, premi del Col·legi de Periodistes de Catalunya

Imprimir aquesta noticia
El jurat destaca que la campanya –elaborada pel COIB amb la col·laboració del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els col·legis de Girona (COIGI), Lleida (COILL) i Tarragona (CODITA)– visibilitza la professió infermera, que ”necessita més reconeixement social”.

El jurat del Grup de Treball de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) ha concedit el Premi a la millor acció en comunicació d’aquest any a la campanya del Dia Internacional de les Infermeres 2022,realitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), amb la col·laboració del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els col·legis de Girona (COIGI), Lleida (COILL) i Tarragona (CODITA).

El jurat ha valorat l’impacte mediàtic que ha aconseguit la campanya, destacant “la dignificació i la visibilització d’uns professionals que necessiten més reconeixement social”. El reconeixement es va lliurar en el marc de la IV Jornada de Comunicació Corporativa del CPC del passat 2 de desembre de 2022, amb l’assistència de la degana del CCIIC, Glòria Jodar; del tresorer del COIB, Enric Mateo; i els professionals de l’Àrea de Comunicació del COIB que encapçala Jordi Morató.

La campanya Reivindica el que és essencial, reconeix les infermeres ha volgut reconèixer la importància que té la professió en la salut de les persones a través d’anuncis a la televisió i a les principals emissores de ràdio del país, cartelleria en estacions de metro i parades d’autobús, juntament amb accions de màrqueting de carrer, entre altres iniciatives.

 

Peu de foto ©COIB: (d’esquerra a dreta) Glòria Jodar, degana del CCIIC i directora de l’Àrea de Coneixement i Desenvolupament Professional del COIB; Sergi Mañà, dissenyador gràfic; Maria Marquès, tècnica de comunicació; Galo Quintanilla, responsable de Promoció i Imatge Infermera; Jordi Morató, cap de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals; i Enric Mateo, tresorer del COIB.