e-Jornada de Portes Obertes: Viu l’experiència SEM

Imprimir aquesta noticia

L’activitat, que serà via telemàtica, se celebrarà el 29 d’abril

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) obrirà les portes a tots els professionals de la salut i interessats en el funcionament d’aquest àmbit, el pròxim dijous 29 d’abril, a les 17 hores, via telemàtica.

Aquesta ‘Primera Jornada de Portes Obertes SEM’ vol mostrar com és el dia a dia de l’equip d’infermeres/rs i metges/esses de les unitats de suport vital avançat, l’activitat de l’equip de la Central de Coordinació Sanitària i del 061 Salut Respon; així com el funcionament dels serveis especialitzats del SEM.

Per participar-hi cal formalitzar la inscripció prement aquest enllaç.

 

SEM: UN SERVEI ÚNIC A EUROPA

El SEM és l’única organització europea que integra la medicina extrahospitalària, la telemedicina i la medicina de grans emergències i catàstrofes. Un servei que presta atenció especialitzada als pacients en qualsevol entorn, tant a la via pública, com en els domicilis i en l’interior de les unitats completament equipades com són les UCI mòbils.

Així doncs, es tracta d’un model integrat d’atenció especialitzada que concentra les Unitats de Mitjans Aeris, Unitats d’Alta Complexitat amb teràpies com ECMO, la Unitat d’Intervenció i Suport i la Unitat Multidisciplinària SEM-Bombers.