Beca Bertha al Millor Projecte de Recerca Infermera amb Impacte Social

Imprimir aquesta noticia

Cava Solidari Bertha pel Millor Projecte de Recerca Infermera amb Impacte Social. El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya convoca la beca arreu Catalunya

 

El Consell de  Col · legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya ha convocat una Beca al Millor Projecte de Recerca Infermera amb Impacte Social finançat per l’empresa Cava Bertha que produirà un cava solidari. Els beneficis de la venda del mateix es destinaran al finançament del projecte guanyador en l’import que es recapti. (Orientativament, en una iniciativa anterior es va obtenir un import aproximat de 12.000 euros.) Núria Cuxart Ainaud, ha manifestat el seu “agraïment a Cava Bertha que amb aquest projecte aposta per la recerca infermera, tan essencial per a la millora contínua de la cura i qualitat de vida de les persones”.

 

“El Consell Plenari del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, en acord amb els representants de l’empresa Cava Bertha, decidirà quins són els beneficiaris de la beca. Aquesta decisió es farà pública el mes de setembre en el dia de la presentació del cava solidari a la seu de l’empresa Cava Bertha”, segons expliquen les bases de la convocatòria que es poden consultar en www.consellinfermeres.cat.  Així mateix, “es valorarà principalment, a més dels aspectes metodològics, la capacitat estratègica de l’estudi per impactar socialment en la salut de la població i especialment de persones o col·lectius vulnerables de Catalunya”.

 

La data límit per l’entrega dels projectes finalitzarà el 5 de setembre de 2018 a les 15h. Consulta les bases aquí. Els projectes i currículums associats s’enviaran a: consell@consellinfermeres.cat .

 

El 100% de les autores o autors del projecte hauran de ser infermeres o infermers col·legiats a Catalunya. La investigadora o investigador principal és la persona responsable de liderar i gestionar el projecte. Els projectes s’hauran de dur a terme en un període d’un any. Per tal de fer un seguiment s’assignarà un supervisor expert en la matèria i en metodologia científica. El grup de treball i el supervisor es reuniran almenys un cop al trimestre.

 

En la fase de difusió de l’estudi sempre haurà de constar-hi que ha rebut el suport del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i l’empresa Cava Bertha.

 

No seran finançats aquells projectes que ja hagin estat becats per altres institucions de caràcter públic o privat.

 

 

 Bases Beca Bertha