Participa en el concurs “La infermera, la teva aliada per deixar de fumar”!

Imprimir aquesta noticia

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), a través de la seva Comissió de Tabaquisme, posa en marxa un concurs per a les infermeres i infermers i els estudiants d’infermeria de Catalunya per fomentar la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica de la ciutadania.

 

El concurs, actiu des del 16 d’abril fins el 15 de juny, fa una crida a les infermeres i els estudiants per a que comparteixin a través de les xarxes socials o via correu electrònic contingut en diferents formats relacionats a les intervencions que fan les infermeres en la prevenció del tabaquisme o en el procés de deshabituació del tabac.

 

L’objectiu de la campanya, com totes les accions que el CCIIC està desenvolupant els últims anys, és doble: posar en valor la tasca de les infermeres en la deshabituació tabàquica i donar-la a conèixer a la població en general i conscienciar a les pròpies infermeres de la importància d’aquesta funció a fi que la tinguin present en el seu dia a dia.

 

La infermera, per la seva proximitat amb les persones en qualsevol dels àmbits en els que treballa, és un agent ideal per gestionar i realitzar un acompanyament per aquelles que volen deixar de fumar.

 

El Consell va impulsar fa tres anys el Manifest sobre el control del tabaquisme i posteriorment ha realitzat campanyes de conscienciació a través de les xarxes socials i que han estat incloses en els materials que acompanyen la “Setmana sense Fum”. Una campanya d’àmbit nacional que es du a terme anualment cada mes de maig, amb la col·laboració del CCIIIC com a membre organitzador junt amb una vintena d’entitats de salut.

 

 

Com participar?

 

El concurs consisteix a compartir una imatge, un vídeo, una frase o pensament, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb la feina d’acompanyar a les persones a deixar el tabac. S’accepten participacions en format escrit o audiovisual i que el participant haurà de compartir com millor li convingui, ja sigui enviant-ho per correu electrònic a comunicacio@coib.cat o compartint-ho als seus perfils de Facebook, Twitter o Instagram amb l’etiqueta #Infermerescontraeltabac.

 

Tot el contingut rebut o en el que consti aquest hashtag serà compartit i/o publicat al perfil d’Instagram de la campanya: @deixadefumar i guanyarà el post que aconsegueixi més likes des del perfil de la campanya. El guanyador o guanyadora serà obsequiat amb una tarja regal per valor de 200€ d’una empresa de venda de material esportiu.

 

Consultar les bases legals del concurs