Els Trifermed Awards reconeixen el ‘Sanitari Anònim COVID-19’

Imprimir aquesta noticia

Els consells de col·legis catalans d’Infermeres i Infermers i de Metges recolliran el guardó en representació dels professionals de la salut que han lluitat contra la pandèmia.

Les infermeres que ho desitgin poden assistir a la gala que tindrà lloc el pròxim dimarts 28 de setembre de 2021, a les 19 hores, a l’Auditori AXA de Barcelona; prèvia inscripció telemàtica a www.trifermed.com/awards.

La 5a edició dels Trifermed Awards ha distingit els professionals de la salut amb un dels seus guardons, com a reconeixement a la iniciativa i lideratge dels sanitaris en la lluita contra la pandèmia.

Sota la menció ‘Sanitari Anònim COVID-19’, Estrella Martínez –degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC)– i Jaume Padrós –president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC)– seran els encarregats de recollir el guardó en representació de totes les professions sanitàries, el pròxim dimarts 28 de setembre de 2021, a les 19 hores, a l’Auditori AXA de Barcelona (Avinguda Diagonal, 547).

Estrella Martínez ha volgut destacar “l’amplitud del reconeixement que, partint del compromís i l’ètica individuals de cada professional, posa en valor el gran actiu del nostre sistema de salut: el capital humà”.

La degana, referint-se concretament a les infermeres i infermers de Catalunya, els ha instat a “consolidar les posicions de lideratge assolides durant aquesta crisi sanitària, perquè sense la ciència i la cura de les infermeres no podrem avançar en salut”.

L’organització internacional Trifermed, presidida pel Dr. Sergi Trilla i constituïda per executius amb passió per la gestió de la innovació i l’excel·lència en salut, convoca anualment aquests premis, amb l’objectiu de reconèixer les persones i organitzacions que “es desperten cada matí pensant com poden millorar la qualitat de la salut a la nostra societat; persones motivades per la seva passió i emocions, amb l’objectiu comú de desenvolupar un món millor”, tal com recull l’entitat en la seva pàgina web.

Per assistir a la Gala dels Trifermed Awards, cal inscriure-s’hi telemàticament a https://trifermed.com/awards/ indicant les dades persones i la delegació premiada que s’acompanya. Donades les restriccions d’aforament imposades per la normativa Covid-19 que impossibiliten l’accés il·limitat a l’acte de totes les persones interessades, l’organització demana que s’ocupin les places reservades.

 

Guanyadors de la 5a edició dels Trifermed Awards

 

Fundació Catalana Síndrome de Down

Categoria “Fundacions”

Recull el premi: Sra. Katy Trias – Presidenta FCSD

 

Sr. Josep Carreras

Categoria “Premi Extraordinari”

Recull el premi: Sr. Antoni Garcia – President de la Fundació Josep Carreras

 

Sanitari Anònim COVID-19

Categoria “Iniciativa”

Recullen els premis:

Sra. Estrella Martínez – Degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

Dr. Jaume Padrós – President del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya

 

Dr. Josep Tabernero

Categoria “Impulsor”

Recull el premi: Dr. Josep Tabernero – Director del VHIO