El Consell i el Consorci de Salut i Social dialoguen sobre com millorar la situació de les infermeres

Imprimir aquesta noticia

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) va mantenir ahir la segona de les reunions amb entitats de salut, programades per aquest mes de desembre. Si el passat dilluns la trobada era amb La Unió, ahir dijous dia 15, la degana del Consell, la Dra. Glòria Jodar, es va reunir amb José Augusto García Navarro, director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

Jodar i García van dialogar sobre les problemàtiques que afecten les infermeres i van explorar possibles vies de col·laboració per solucionar la situació que “ja es fa insostenible”.

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) és una entitat pública de caràcter local i base associativa, fundada el 1983, que té el seu origen en el moviment municipalista. El CSC, referència al sector i amb una clara vocació de servei, té com a missió impulsar models de salut i social excel·lents i sostenibles, per millorar la qualitat de vida de les persones, oferint serveis d’alt valor afegit als seus associats.

Tots els associats del consorci són entitats públiques i/o privades sense ànim de lucre i, en l’actualitat, aglutina 115 institucions (2 diputacions, 35 ajuntaments, 25 entitats del sector públic local, 22 empreses públiques, consorcis i altres entitats del sector públic Generalitat i 31 entitats sense afany de lucre).