El Consell d’Infermeres rep el Premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Imprimir aquesta noticia
Els XI Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat distingeixen les infermeres catalanes “per la seva tasca i el paper que el conjunt de professionals de la sanitat ha tingut i té respecte de les cures i l’atenció bàsica de la salut”.

Glòria Jodar, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermeres de Catalunya (CCIIC), ha recollit avui 18 de novembre, el Premi Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, acompanyada de Lluïsa Garcia, presidenta del COIGI, i en representació dels quatre col·legis i de la professió.

El guardó correspon a la categoria Iniciativa de fora de la Comarca dels XI Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat i agraeix “la vostra tasca (de les infermeres) i el paper que el conjunt de professionals de la sanitat ha tingut i té respecte de les cures i l’atenció bàsica de la salut. No ha estat fàcil concretar el premi en una sola organització, però vam considerar que posar en relleu el sector de la Infermeria era un reconeixement merescut per a vosaltres i, alhora, una excel·lent manera de reconèixer els sanitaris”, ha explicat Genoveva Català, presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

Glòria Jodar ha agraït la distinció i ha posat en valor “que des de l’àmbit de la cultura es reconegui el valor comunitari de la salut”.

El lliurament dels premis ha tingut lloc al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat, en un acte coorganitzat pel Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat.