Crida per participar en l’estudi sobre la qualitat de vida laboral de les infermeres de Catalunya

Imprimir aquesta noticia

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya engega l’estudi «Qualitat de vida laboral de les infermeres de Catalunya» amb l’objectiu de conèixer quines són les condicions de treball, el grau de benestar o malestar laboral, el nivell de burnout i l’engagement de les infermeres catalanes.

Aquest estudi vol determinar quin és el diagnòstic actual de la qualitat de vida laboral de les infermeres per proposar accions que puguin millorar-la.

A fi d’obtenir un diagnòstic el més representatiu possible, el Consell fa una crida per a la participació de les infermeres i infermers catalans. Es demana respondre a un qüestionari online amb l’únic requisit de ser infermer/a treballant a Catalunya en qualsevol àmbit propi de la professió: assistència, docència, investigació, gestió o altres.

La informació recollida serà analitzada globalment, respectant la confidencialitat de les respostes i l’anonimat dels participants i dels centres de treball. El temps de resposta del qüestionari és de 20 minuts.

A l’estudi hi participen els Col·legis d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

L’estudi podrà ser comparat amb un d’anterior, l’elaborat pel Dr. Albert Granero Lázaro el 2014 com a tesi doctoral sota el títol «Calidad de vida laboral de las enfermeras: evaluación y propuestas de mejora».

 

Respon al qüestionari de l’estudi

https://es.surveymonkey.com/r/9HZKVDW

 

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García | Banc d’Imatges Infermeres