Adhesió al manifest “40 anys de respostes al VIH”

Imprimir aquesta noticia

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) s’ha adherit, un any mes, al manifest del Dia Mundial de la Sida (1 de desembre).

La 34a edició a Catalunya de la jornada s’ha commemorat avui amb l’acte institucional de desplegament del ‘Tapís Memorial de la Sida’, exhibit simultàniament a les façanes del Palau de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona –organitzat per Projecte dels Noms– i que ha continuat al Palau de la Generalitat amb la participació del Comitè 1r. de Desembre.

L’acte presidit pel M. Hble. Sr. Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya; ha comptat amb la participació del conseller de Salut, Josep Maria Argimon; a més d’altres autoritats i els representants de les entitats adherides al manifest “40 anys de respostes al VIH”, amb el qual es vol continuar fent èmfasi en la importància que té la participació de tota la societat en la resposta enfront del VIH.

Miquel Perea, conseller del CCIIC ha assistit a l’acte, en representació del Consell d’Infermeres i els quatre col·legis (COIB, COIGI, COILL i CODITA).

Podeu llegir el manifest a https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/dies-mundials/dia-mundial-sida/