Activa l’enquesta poblacional sobre hàbits tabàquics de la Setmana Sense Fum

Imprimir aquesta noticia
La XXIV Setmana Sense Fum se celebrarà entre el 25 i el 31 de maig i tindrà com a lema “Millor el moviment que no el fum o el vapeig”.

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) col·labora, un any més, amb la “Setmana Sense Fum” a través de la seva Comissió de Tabaquisme. La campanya, que arriba a la 24a edició, és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT) i s’organitza amb el suport de diverses entitats i organitzacions, com ara les corporacions professionals d’infermeres.

La primera de les accions és l’enquesta poblacional per conèixer el consum i l’opinió de la població respecte de temes d’actualitat sobre tabaquisme. Es pot participar fins al 24 d’abril, accedint al formulari.

#ssfcat23 #SumaSalut Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig)

La XXIV Setmana Sense Fum se celebrarà entre el 25 i el 31 de maig i tindrà com a lema “Millor el moviment que no el fum o el vapeig” i pretén sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

En el marc de la campanya, que gira entorn del Dia Mundial Sense Tabac (31 de maig), la Comissió de Tabaquisme del CCIIC prepara una nova edició d’ #infermerescontraeltabac, amb l’objectiu de donar a conèixer a la població els programes que lideren les infermeres per conscienciar i facilitar als usuaris i usuàries com deixar de fumar.

 

FORMULARI ENQUESTA