Acte acadèmic de la UB per celebrar la reconversió de l’escola en Facultat d’Infermeria

Imprimir aquesta noticia

La Universitat de Barcelona (UB) celebra enguany una fita històrica, com és la transformació de l’actual Escola en Facultat d’Infermeria. Donada la importància de l’efemèride, la UB ha organitzat avui 21 de juliol, un acte acadèmic al paranimf de l’Edifici Històric que, entre els seus convidats, ha comptat amb l’assistència de la Dra. Glòria Jodar, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC); i de la Dra. Paola Galbany, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Amb aquesta reconversió, a partir del curs 2023-2024, la UB disposarà d’una nova Facultat, l’única de caràcter públic a la demarcació de Barcelona i que oferirà 530 de les 2.825 places per estudiar el grau en Infermeria que ofereix el sistema universitari català.

Al centre s’impartiran el grau d’Infermeria, tres màsters universitaris (Infermeria de Pràctica Clínica Avançada; Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria; i Metodologia de la Recerca Aplicada a les Cures Infermeres), i 14 màsters i postgraus propis, a més del programa de doctorat en Infermeria i Salut (interuniversitari amb la Universitat Rovira i Virgili, coordinat per la UB). El centre tindrà un volum de 2700 estudiants, 369 membres del personal docent i investigador i 150 membres del personal d’administració i serveis (en alguns casos, compartits amb la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut).

 

Font © UB

 

Notícia anterior relacionada “L’escola de la UB serà Facultat d’Infermeria pública a partir del curs 2023-2024″