Natàlia Ventura Taberner

Imprimir aquesta noticia
buit

NATÀLIA VENTURA TABERNER

Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Antropologia. Postgrau en Atenció Prehospitalària Urgent, Postgrau en Cures al Pacient Crònic, Postgrau en Cures al pacient Oncològic i Curs Autoformatiu per a Diplomats en Infermeria.
Ha treballat durant 5 anys a l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona, 9 anys a l’Equip d’Atenció Primària Salt (Girona) on desenvolupà les tasques d’infermera d’adults i els darrers anys a l’àmbit de l’assistència pediàtrica. També ha realitzat tasques de gestió durant 4 anys com a coordinadora de l’equip ACUT Girona Sud i Adjunta d’Infermeria a l’EAP Sant Feliu de Guíxols.

 

Ha estat ponent en diferents comunicacions científiques i ha participat en projectes d’investigació. És autora de publicacions en revistes científiques.

 

Ha intervingut en nombroses activitats de formació continuada en forma de classes, seminaris o tallers i en la tutorització d’alumnes.

 

Actualment, compagina l’activitat laboral com a infermera a l’atenció primària pediàtrica amb les referències de Qualitat i Salut i Escola a l’EAP Sils. I és membre de la Junta del COIGI des de juliol 2018.