Mª Montserrat Duch Clavé – CV

Imprimir aquesta noticia
Mª MONTSERRAT DUCH CLAVÉ

 

Diplomada en Infermeria per l’EUI Santa Madrona (UB)  i Graduada en Infermeria per la Universitat de León, Postgrau en Relacions Laborals, Màster de Investigación en Cuidados per la UCM i Màster Salut Escolar per la Universitat de Barcelona,  Nivell Superior en Prevenció de Riscos Laborals en Ergonomia i Psicosociologia, Higiene Industrial i Seguretat en el Treball.

 

La seva trajectòria professional va començar en l’àmbit hospitalari per continuar des de l’any 1988 a l’atenció primària on segueix exercint com infermera assistencial després d’anys amb càrrecs de responsabilitat en diferents ABS rurals i urbana del àmbit Lleida.

 

Col·laboradora en docència pregrau i postgrau a la UdL, ha format part de diversos comitès científics i organitzatius en Jornades i Congressos tan d’àmbit provincial com estatal. Ha presentat diferents ponències i pòsters i a participat en taules rodones i comunicacions científiques. Compta amb diferents premis en els projectes d’investigació.

 

Des de fa uns anys compagina la tasca assistencial amb diferents càrrecs i responsabilitats al col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida, en l’actualitat com a Vicepresidenta, així com a Consellera del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.