TV3 emet el programa “Premis Talent 2020”, amb l’entrevista als Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya com a premiats

Imprimir aquesta noticia

• Estrena: Dimarts 18 d’agost (TV3 – 23.45 h) / Redifusió: Dimecres 19 d’agost (Canal 3322.10 h)
• Estrella Martínez Segura, actual vocal de la Junta del Col·legi de Tarragona i pròxima candidata a degana, en representació del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

Televisió de Catalunya emetrà aquesta setmana el programa especial Premis Talent 2020 que analitza les conseqüències de la pandèmia de la COVID19 en termes de crisi econòmica i com un conjunt de professionals i d’empresaris catalans innovadors i amb talent han sabut fer-hi front. L’emissió serà demà dimarts, 18 d’agost, a les 23:45 h per TV3 i dimecres 19, a les 22:10 pel Canal 33. A més es podrà visionar per la web de la CCMA.

El programa, presentat per la periodista Helena Garcia Melero, es va enregistrar a la Casa Llotja de Mar i recull, entre altres, el testimoni de l’Estrella Martínez Segura –actual vocal de la Junta del Col·legi de Tarragona i pròxima candidata a degana– que hi va participar en representació de les més de 50.000 professionals que integren el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

Premis Talent 2020 també entrevista el president de la Generalitat, Quim Torra, el president de la Cambra, Joan Canadell, el creador dels Premis i president de la WTS, Bru Recolons, l’economista Xavier Sala-i-Martin i la vicepresidenta de la Cambra, Mònica Roca.

El programa compta amb l’aportació musical de Maria Arnal i Marcel Bagés, que interpreten dues peces; i la participació de diversos patrocinadors –Agbar, Condis, Orevon i Mediapro– que exposen els seus arguments en favor de promoure i donar suport al talent en temps difícils.

Premis Talent 2020 és una producció d’Empren2 S.L. amb la col·laboració de The Mediapro Studio i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
PREMIS TALENT 2020

Els Premis d’Honor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge (Fundació Castell de Peralada), l’humanisme (Marina Garcès), la ciència (Fundació de lluita contra la Sida) i la solidaritat (Col·legis de Metges i d’Infermeres i Infermers de Catalunya), a personalitats estrangeres que aposten pel talent català (John Hoffman) i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya (Gerard Piqué).

Enguany s’hi han afegit tres premis especials COVID19 per enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar una resposta positiva. Han correspost a Protofy, Obra Social Sant Joan de Déu i Boloberry.

El 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic, a la Casa Llotja de Mar, la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquesta sisena edició.

Més informació

 

Lluïsa Brull, Quim Torra i Estrella Martínez, el passat 30 de juliol durant la gravació del programa “Premis Talent 2020”