Reunió del Consell d’Infermeres amb JuntsXCat

Imprimir aquesta noticia

La roda de contactes amb els grups polítics posa sobre la taula les propostes de millora de la professió infermera per a les quals el CCIIC i les corporacions demanen consens.

La reunió amb responsables de Junts per Catalunya (Junts X Cat) d’avui, 24 de novembre, inicia la roda de contactes amb partits polítics amb representació parlamentària que el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermeres de Catalunya (CCIIC) té agendada per als pròxims dies.

Així doncs, Glòria Jodar, degana del Consell, i Enric Mateo, tresorer del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers del COIB, s’han reunit amb els diputats M. Assumpció Laïlla i Jordi Fàbrega, presidenta i membre, respectivament, de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya.

La reunió ha posat sobre la taula les propostes de millora de la professió infermera que, a petició de Consell i col·legis, s’han d’escometre amb la col·laboració de totes les administracions i grups parlamentaris; iniciatives que han estat ben acollides pels diputats de Junts X Cat.

La Dra. Glòria Jodar, que ja es va reunir amb Manel Balcells i Montserrat Gea –conseller de Salut i directora general de Professionals de la Salut, respectivament (7 de novembre)– i amb Yolanda Lejardi –directora gerent de l’Institut Català de la Salut (15 de novembre)–; ha destacat la importància de “promoure consensos majoritaris i estables a llarg termini que configurin una estratègia, sòlida i de futur, per a les infermeres i el sistema de salut”.

 

Foto de la reunió © Junts X Cat