Montserrat Gea nova presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida

Imprimir aquesta noticia

Així ho ha decidit la Junta de govern d’aquesta corporació professional després del decés de Josep Maria Camps el passat 28 de gener.

 

Montse Gea és doctora en salut i està especialitzada en recerca qualitativa i en polítiques de salut. Actualment és professora del Grau d’Infermeria a la Universitat de Lleida, on a més ha impulsat la creació del Màster Interuniversitari de Recerca en Salut.

 

Gea assumeix aquest càrrec, segons estableixen els Estatuts Col·legials del COILL  després del decés, el passat mes de gener, de Josep Maria Camps, amb qui ha treballat en la gestió de la corporació professional des del 2004  exercint els càrrecs de vicesecretaria, secretaria i vicepresidenta.

 

La nova presidenta en funcions encapçala una junta de govern constituïda per  Montserrat Duch i Clavé, com a vicepresidenta; Miquel Àngel Calderó i Solé, com a secretari; Mercè Folguera i Arnau, com a vicesecretària; Mercè Porté i Llotge, com a tresorera i Anna Maria Quintanilla i Sanz, Carme Mayayo i Monreal, Lourdes Terés i Vidal, Jordi Ballesté i Torralbai Annabel Fernàndez i Cuesta, com a vocals.