La Comissió de Tabaquisme del CIIC anima les infermeres a compartir què fan per ajudar a deixar de fumar en temps de la COVID-19

Imprimir aquesta noticia

La Comissió de Tabaquisme del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya convida a totes les infermeres i infermers a compartir a les xarxes socials les seves activitats i experiències en el control del tabaquisme durant aquesta crisi sanitària. Donat que enguany no s’ha pogut dur a terme el concurs “La infermera, la teva aliada per deixar de fumar”, que la comissió convoca des de fa dos anys, s’ha volgut continuar amb la tasca de difusió de les intervencions infermeres en aquest àmbit, amb una crida a compartir-ne les experiències.

La comissió demana a les infermeres i infermers que publiquin a les seves xarxes socials una imatge o frase acompanyada del hashtag #Infermerescontraeltabac i que serà compartida pels canals del CCIIC a Twitter i a Instagram.

Aquesta és una iniciativa que la comissió promou amb motiu del Dia Mundial sense Tabac 2020, el 31 de maig, per fer visible el paper de la infermera en el control del tabaquisme.