Estrella Martínez, nova degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya

Imprimir aquesta noticia

La directora d’infermeria de l’Hospital Verge Cinta de Tortosa se situa al capdavant de les més de 45.000 infermeres que exerceixen a Catalunya

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) ha nomenat la seva nova degana, càrrec que va a mans d’Estrella Martínez, actual directora d’infermeria de l’Hospital Verge Cinta de Tortosa.

Martínez es col·loca al capdavant de les més de 45.000 infermeres que exerceixen a Catalunya, després que el CCIIC aprovés el caràcter rotatori del càrrec –entre els quatre col·legis de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona– i per un període de dos anys, sent la primera degana de les Terres de l’Ebre (CODITA), des de la constitució del Consell el 1983.

Estrella Martínez és Doctora en Infermeria, Màster en Ciències de la Infermeria i Màster en Gestió de Cures Infermeres. Ha estat infermera d’Urgències, supervisora d’Urgències i adjunta en RH i Desenvolupament d’Infermeria a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, on actualment és la directora d’Infermeria. Professora associada a la Universitat Rovira Virgili (URV) al Campus Terres de l’Ebre, des de l’any 2012, és membre de la Junta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA). A més, forma part del Grup Nacional de Triatge de la SEMES (Sociedad Española de Medicina de Urgencias y Emergencias).

 

PLENARI CCIIC

Estrella Martínez Segura, degana

Cristina Montero Parés, vicedegana.

Miquel Àngel Calderó Solé, secretari.

Núria Fabrellas Padrés, tresorera.

 

Alícia Rey Miguel, consellera nat.

Lluïsa Brull Gisbert, consellera nat.

Mercè Porté Llotge, consellera nat.

Paola Galbany Estragués, consellera nat.

Enric Mateo Viladomat, conseller.

Gerard Mora López, conseller.

Glòria Jodar Solà, consellera.

Montserrat Duch Clavé, consellera.

Miquel Perea García, conseller.

Natàlia Ventura Taberner, consellera.

Noemí Obregón Gutiérrez, consellera.