Fins al 22 d’abril: Participa en l’enquesta de la Setmana Sense Fum!

Imprimir aquesta noticia

La celebració de la XXV Setmana Sense Fum que s’iniciarà el 25 de maig i finalitzarà coincidint amb el Dia Mundial Sense Tabac, el 31 de maig, ha obert la participació en l’enquesta poblacional, adreçada a persones de 14 anys en endavant, amb l’objectiu de conèixer el consum i l’opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme. El formulari en línia romandrà obert fins al 22 d’abril i, per incentivar la participació, se sortejaran sis bosses Snack’n’Go entre les persones enquestades.

El lema de l’edició de 2024 de la #ssfcat24 #SumaSalut és “Zero emissions també als teus pulmons”. La campanya busca sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar el consum del tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus. Una iniciativa que, en els darrers anys, ha ampliat la causa a altres substàncies inhalades com ara els vapejadors i que tan populars han esdevingut entre la població més jove.

La Setmana Sense Fum és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) que coordina el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya, en el context de SumaSalut – Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC), Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) i Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)– i s’organitza amb diverses entitats i organitzacions com el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i els quatre col·legis territorials (COIB, COIGI, COILL i CODITA), l’Associació Catalana de Llevadores (ACL) i l’Associació Catalana d’Infermeria del Treball i Salut Laboral (ACITSL), entre altres.

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS

 Web XXV Setmana Sense Fum

 Enquesta (Fins al 22/4/24)

Adhesió a la Setmana Sense Fum (Fins al 20/5/24)

Formulari

Full d’adhesió