El Consell d’Infermeres, en el webinar del CAC sobre “La desinformació sobre les vacunes de la Covid-19”

Imprimir aquesta noticia

La infermera referent en vacunes, Pepi Estany, participa en la formació que tindrà lloc el dimarts 23 de febrer, en representació del CCIIC.

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Plataforma per a l’educació mediàtica ha organitzat un webinar per analitzar la desinformació sobre les vacunes de la Covid-19 i reflexionar sobre la necessitat d’accedir a informació de qualitat en temps de pandèmia.

La formació que està prevista per al pròxim 23 de febrer, donarà inici a les 10 hores i, durant l’acte, es presentarà el document “Com detectar les fake news sobre les vacunes de la Covid-19? 6 preguntes que ens hauríem de fer davant els continguts sobre les vacunes”. Aquest document del CAC s’ha elaborat amb la col·laboració del Departament de Salut, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) i el Col·legi Periodistes de Catalunya (CPC).

La inscripció és telemàtica i gratuïta: link aquí

PROGRAMA

La presentació del webinar anirà a càrrec de Roger Loppacher, president del CAC i de la Plataforma per a l’educació mediàtica, que donarà pas a les intervencions de Carmen Cabezas, sotsdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya; Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Sílvia de Sanjosé, epidemiòloga i presidenta del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la Covid-19 (GCMSC) impulsat pel CoMB i ISGlobal; i Pepi Estany Almirall, infermera referent en vacunes i representant del CCIIC.

El periodista i membre de la Plataforma per a l’educació mediàtica, Carlos Baraibar, actuarà com a moderador d’una sessió que comptarà també amb les aportacions d’Antoni Reig, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec; i d’Andrea Ferran, alumna de 1r curs de Batxillerat Internacional de l’Institut Josep Lladonosa de Lleida.

La formació clourà amb un col·loqui.