La infermera referent en vacunes, Pepi Estany, participa en la formació que tindrà lloc el dimarts 23 de febrer, en representació del CCIIC.
El Consell de l’Audiovisual de Catalunya i la Plataforma per a l’educació mediàtica ha organitzat un webinar per analitzar la desinformació sobre les vacunes de la Covid-19 i reflexionar sobre la necessitat d’accedir a informació de qualitat en temps de pandèmia.
La formació que està prevista per al pròxim 23 de febrer, donarà inici a les 10 hores i, durant l’acte, es presentarà el document “Com detectar les fake news sobre les vacunes de la Covid-19? 6 preguntes que ens hauríem de fer davant els continguts sobre les vacunes”. Aquest document del CAC s’ha elaborat amb la col·laboració del Departament de Salut, el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), el Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) i el Col·legi Periodistes de Catalunya (CPC).
La inscripció és telemàtica i gratuïta: link aquí
PROGRAMA
La presentació del webinar anirà a càrrec de Roger Loppacher, president del CAC i de la Plataforma per a l’educació mediàtica, que donarà pas a les intervencions de Carmen Cabezas, sotsdirectora general de Promoció de la Salut de la Generalitat de Catalunya; Núria de José, vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Sílvia de Sanjosé, epidemiòloga i presidenta del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari per al Seguiment Científic de la Covid-19 (GCMSC) impulsat pel CoMB i ISGlobal; i Pepi Estany Almirall, infermera referent en vacunes i representant del CCIIC.
El periodista i membre de la Plataforma per a l’educació mediàtica, Carlos Baraibar, actuarà com a moderador d’una sessió que comptarà també amb les aportacions d’Antoni Reig, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec; i d’Andrea Ferran, alumna de 1r curs de Batxillerat Internacional de l’Institut Josep Lladonosa de Lleida.
La formació clourà amb un col·loqui.