Acte central de presentació de l’estudi sobre la salut i les condicions de treball de les infermeres catalanes

Imprimir aquesta noticia

Acte central de presentació de l’estudi sobre la salut i les condicions de treball de les infermeres catalanes

 

El Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC) i la Fundació Galatea presenten l’estudi “Salut, estils de vida i condicions de treball de les infermeres i infermers de Catalunya”. Es tracta d’un estudi transversal que proporciona informació clau per entendre quines són les condicions de salut i treball de les infermeres catalanes en un context de crisi econòmica que afecta directament als indicadors de salut del col·lectiu. L’estudi aporta dades sobre els hàbits de vida de les infermeres i infermers i quin és l’ús que en fan dels serveis sanitaris.

 

Disposar d’aquest estudi permet a la professió infermera constatar quina és la situació actual de l’estat de salut i de treball del col·lectiu de professionals de salut més nombrós del sistema de salut. El treball permet una reflexió sobre quins són els àmbits de millora que es poden implementar de forma particular i també des de les empreses de salut.

 

Després d’aquest acte central, l’estudi serà presentat a les quatre demarcacions catalanes.

 

Acte central de presentació  de l’estudi “Salut, estils de vida i condicions de treball de les infermeres i infermers de Catalunya”

 

Intervencions:

  • Benvinguda a càrrec de Núria Cuxart, degana del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermeres de Catalunya.

  • Presentació de l’estudi i els seus resultats a càrrec de Lucía Baranda, responsable del grup investigador de la Fundació Galatea

  • Sobre els resultats i els àmbits de millora de la situació, a càrrec de Soledad Gallardo, infermera i gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca.

  • Debat obert, amb la participació del públic

Hora: 16.30h

 

Lloc: Auditori de l’Espai Pujades. c/ Pujades, 350. Barcelona

 

S’habilitarà una Fila 0 amb diferents representants d’organitzacions sanitàries, sindicals, acadèmiques i de reconegut prestigi que participaran de l’anàlisi, la reflexió i les aportacions per a possibles millores de la situació.

 

Per assistir a la presentació, inscriu-te aquí:

 

https://www.coib.cat/aspx/EsdvForms/frmInscripcioEsdeveniment.aspx?id=937&esTpv=False&tipus=E