A una setmana del Congrés Internacional d’Infermeria a Barcelona

Imprimir aquesta noticia
Logo BCN 2017

Des del Consell es treballa a ple ritme per poder aprofitar l’esdeveniment del Congrés Internacional d’Infermeria a Barcelona que se celebrarà des del dia 27 de maig al 1  de juny de 2017 al al Centre de Convencions Internacional de Barcelona..

 

Han passat més de 20 anys des que Madrid va acollir el Congrés Internacional al que ara donem la benvinguda a casa nostra. A Barcelona s’hi esperen més de 15.000 infermeres i infermeres de tot el món, que debatran i aportaran  sobre la contribució de les infermeres en les polítiques de salut.

 

Cada dia, les 50 mil infermeres que treballem a Catalunya esmercem molts esforços en aquest sentit i des del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya entenem que estem davant d’una oportunitat privilegiada per explicar al món què fem, com som, com treballem, quins resultats aconseguim les infermeres de Catalunya. Una oportunitat privilegiada de compartir, contrastar, vivències, experiències, des del rigor i l’evidència científica, des de d’humanització i des del respecte a la subjectivitat de tota persona, trets que ens posicionen com professionals molt ben considerades arreu del món.

 

Les infermeres i infermers catalanes disposarem d’espais que el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i el Col·legi d’infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) habilitaran dins la seu del congrés i on es desenvoluparan diferents activitats, es donarà suport a les diferents comunicacions científiques presentades per centenars d’infermeres del país i esdevindrà punt de trobada.

 

Totes, tots hem d’ajudar a que això sigui possible i deixar una empremta significativa en el gran aparador internacional que suposa el Congrés d’Infermeria de Barcelona.

Esperem poder saludar-te a l’estand del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

 

 

 

Noticies relacionades

 Congrés Internacional d’Infermeria: Programa

Presentació oficial a Barcelona del CII2017: Acte del 17 de març de 2017

Article publicat a ACES Info Expliquem al món com treballem les infermeres catalanes!