Montserrat Gea Sánchez – CV

Imprimir aquesta noticia

MONTSERRAT GEA SÁNCHEZ

 

Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària Gimbernat, i en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida. Màster en Ciències de la Infermeria i Doctora en Salut per la Universitat de Lleida amb la tesi “The Law of the State against the Law of Nurses:A Study on the Access to and Utilization of Health and Social Services by Undocumented Immigrant Women in Spain”

 

Va treballar com a infermera assistencial destacant la seva pràctica clínica a l’Hospital de Santa Maria-GSS de Lleida en urologia. Actualment és professora de la Facultat d’Infermería i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida, Presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida, responsable de la comissió de recerca.

 

Està especialitzada en recerca qualitativa i polítiques de salut pública per la Bloomberg Faculty of Nursing de la Universitat de Toronto. És consultora a la Unidad de Investigación en Cuidados de Salud (Investén-ISCIII), ip del Grup emergent de Recerca en Cures de la Salut de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida i investigadora del grup consolidat GESEC de la Universitat de Lleida.

 

Ha estat coordinadora del Màster en Ciències de la Infermeria, Grau en Infermeria, Màster Universitari en Recerca en Salut de la Universitat de Lleida i actualment és Vicedegana amb funcions de Cap d’Estudis de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.