Glòria Jodar Sola – CV

Imprimir aquesta noticia

GLÒRIA JODAR SOLÀ

 

Diplomada en Infermeria. Doctora en Ciències Infermeres. Màster en Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Ha treballant com a Coordinadora de Processos de Infermeria de l’ICS, com a Directora del Pla d’innovació d’Atenció Primària i Salut Comunitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.  

 

És professora associada a la Universitat de Barcelona i ha participat i participa com a docent en nombroses activitats de formació continuada en forma de classes magistrals, seminaris o tallers.

 

És autora de publicacions en revistes científiques, revistes d’associacions i d’altres entitats, i és autora de capítols de varis llibres.

 

Es membre del Think Tank Bsalut (www.bsalut.net), editora de la “Revista de Innovación y Sanidad Integrada”, RISAI, disponible a www.risai.org  i alhora editora del “Butlletí d’Innovació i Gestió Sanitària”, BIGS, disponible a www.bigs.es

 

Ha estat ponent en diferents conferències, taules rodones i comunicacions científiques i ha participat en projectes d’investigació.

 

Actualment ocupa el càrrec de Directora de l’EAP Sant Andreu de la Barca, responsabilitat que compagina amb la Vicepresidència del Col·legi Oficial d’infermeres i Infermers de Barcelona i amb la de Consellera del Consell de Col·legis d’infermeres i Infermers de Catalunya