Gerard Mora López – CV

Imprimir aquesta noticia

GERARD MORA LÓPEZ

 

Doctor en Infermeria. Màster en Infermeria per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en Atenció Prehospitalària i Hospitalària Urgent per la Universitat de Barcelona. Treballa com a infermer assistencial a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, però també ha desenvolupat la seva tasca assistencial a l’Hospital Universitari Joan 23 de Tarragona i a l’Hospital Universitari de Bellvitge. És professor associat al Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili.

 

És autor de publicacions en revistes científiques, ha estat ponent en diferents conferències, taules rodones i comunicacions científiques i ha participat en projectes d’investigació. És autor del llibre: “Postcuidadors familiars. Estudi qualitatiu sobre la re-construcció de la seva vida quotidiana”.

 

Ha estat guardonat amb diferents premis de recerca entre els quals destaquen el Premi M. Teresa Gatell i Vallvé d’atenció a les persones i el premi 20 anys d’Àgora d’Infermeria. Les seves principals línies de treball s’han centrat en l’atenció dels cuidadors familiars i les famílies als hospitals i en l’anàlisi de la transició dels postcuidadors familiars. Actualment és el Secretari del Col·legi Oficial d’infermeres i Infermers de Tarragona.