- Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya - https://www.consellinfermeres.cat -

18 d’abril: Inici del termini de sol·licitud d’adjudicació de plaça FSE, per a les infermeres de la convocatòria 2021

La tramitació serà electrònica i per número d’ordre obtingut a la prova selectiva.
Les infermeres i infermers als quals se’ls assigni plaça prendran possessió de la mateixa al centre corresponent entre els dies 30 i 31 de maig de 2022.

Publicada al BOE Núm. 84, de divendres 8 d’abril de 2022, la Resolució de 5 d’abril de 2022, de la Direcció General d’Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat, per la qual es convoquen els actes d’adjudicació de plaça corresponents a les proves selectives 2021 per a l’accés l’any 2022 a places de Formació Sanitària Especialitzada (FSE) per a les titulacions universitàries de grau en Infermeria.

La resolució exposa els terminis per a la presentació electrònica de sol·licitud d’adjudicació de plaça, el qual serà en funció del número d’ordre obtingut a la convocatòria:

Una vegada realitzats els actes d’adjudicació, les infermeres i infermers als quals se’ls assigni plaça prendran possessió de la mateixa al centre corresponent entre els dies 30 i 31 de maig de 2022, ambdós inclosos. Es considerarà el 31 de maig del 2022 com a data d’inici del període formatiu.

Podeu consultar la disposició i altres temes relacionats prement l’enllaç