- Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermers de Catalunya - https://www.consellinfermeres.cat -

Nuria Cuxart Ainaud – CV

NÚRIA CUXART AINAUD

 

Diplomada en Infermeria i Llicenciada en Humanitats. Màster en Gestió de Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona. Ha finalitzat els recursos de doctorat en Ciències Humanes i Jurídiques de la Universitat Internacional de Catalunya.

 

Ha treballant durant 11 anys com a infermera assistencial de l’Hospital Clínic de Barcelona. Els 15 anys següents ha estat infermera gestora a la Fundació Hospital de Mollet. Ha col·laborat com a professora a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna de la Universitat Ramon Llull i ha intervingut en nombroses activitats de formació continuada en forma de classes magistrals, seminaris o tallers i en la coordinació docent i direcció d’altres.

 

És autora de publicacions en revistes científiques, revistes d’associacions i d’altres entitats, en llibres de ponències i comunicacions i en publicacions internes de  entres assistencials.

 

Ha estat ponent en diferents conferències, taules rodones i comunicacions científiques i ha participat en projectes d’investigació.

 

Ha estat guardonada amb el Premi ACI de l’Associació Catalana d’Infermeria (2005), Premi Dofí d’or (2008) i Premi Rosa de Jericó (2009) de l’Escola d’Unfermeria Santa Madrona, Premi Associació de l’Associació d’exalumnes de l’Escola universitària d’infermeria Santa Madrona (2011) i Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (2016).

 

Les seves principals línees de treball s’han centrat en els processos d’adopció de models conceptuals infermers i en totes les qüestions relacionades amb ’estructura professional infermera.

 

Actualment ocupa el càrrec de Directora de Programes del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, és la Degana de Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya,  responsabilitats que compagina amb la de professora associada de l’Escola d’Infermeria de la Universitat de Barcelona.