Albert Tort Sisó – CV

Imprimir aquesta noticia
ALBERT TORT SISÓ

 

Diplomat en Infermeria per les Escoles Universitàries Gimbernat. Màster Oficial en Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria per la Universitat de Barcelona.

 

La seva activitat professional s’ha centrat durant 13 anys en l’assistència hospitalària (XHUP) i parcialment en l’atenció primària de l’ICS, així com en la gestió al llarg de 6 anys com a coordinador de diferents torns i en la gestió dels RRHH infermers.

 

Fou membre de la Comissió Avaluadora de la intensitat de cures de l’Hospital General de l’Hospitalet així com membre de la Comissió de Gestió d’Infermeria del mateix hospital.

 

Ha realitzat docència en formació acreditativa en classe magistral i participació en seminari. També ha realitzat comunicació oral en congrés nacional i fou premiat pel millor projecte de Postgrau en Qualitat Assistencial.

 

Compagina la Presidència de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona els darrers 5 anys amb la seva activitat laboral com infermer assistencial en l’àmbit hospitalari (Urgències) en el Consorci Sanitari Integral (Hospital General de l’Hospitalet).