Campanyes

Imprimir aquesta pàgina

CONCURS “LA INFERMERA, LA TEVA ALIADA PER DEIXAR DE FUMAR”

1. Organitzador

Aquest concurs està organitzat pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, amb domicili social al carrer Rosselló 229, 4a. Barcelona, amb CIF V08904989

Adreça de contacte general: consell@consellinfermeres.cat
Adreça de contacte per aquest concurs: comunicacio@coib.cat

 

2. Dates d’inici i fi de la iniciativa

El concurs s’iniciarà a data 1 d’abril i es tancarà el 21 de juny de 2019. Els participants podran fer aportacions fins al dia de tancament a les 12 h.

 

3. Mecànica de la promoció i requisits de participació

En el concurs hi podran participar infermeres i infermers col·legiats en algun dels quatre col·legis oficials d’infermeres i infermers de Catalunya, i estudiants d’infermeria de Catalunya (en cas que el guanyador del concurs sigui un estudiant s’haurà d’acreditar la seva pertinença a una escola d’infermeria de Catalunya).

 

S’admetrà aportacions de la ciutadania i es compartirà en el perfil a Instagram de la campanya però en cap cas optaran al premi.

 

El concurs consisteix a compartir una imatge, un vídeo, una frase, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb: Com ajudes a prevenir les malalties del tracte respiratori relacionades amb el tabac?

 

S’accepten participacions en format escrit o audiovisual i que el participant haurà de compartir com millor li convingui:

 

– Enviant-ho per correu electrònic a comunicacio@coib.cat
– Compartint-ho als seus perfils a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #Infermerescontraeltabac sempre que el perfil o la publicació estiguin configurats per a la visualització pública. En cas de no ser així, no es podrà visualitzar ni incloure al concurs i s’haurà de ser enviat per correu electrònic.

 

Tot el contingut rebut serà compartit i/o publicat al perfil d’Instagram de la campanya @deixadefumar. En el cas del material rebut per correu amb el nom del participant indicat a la imatge.

 

La dinàmica del concurs consisteix a:

1. Enviar o publicar el document en els diversos formats acceptats que es vol compartir
2. Aconseguir el màxim de “m’agrada” al post d’Instagram que publiqui el perfil del concurs.
3. El guanyador / a serà el post amb més “m’agrada” al perfil @deixadefumar. No es tindran en compte el nombre de “m’agrada” fets a la fotografia fora del perfil. Només hi haurà un guanyador/a. En cas que el post més votat fos d’una persona no infermera ni estudiant d’infermeria, es passaria a premiar el següent post amb més “m’agrada”.

 

El fet de participar inclou l’acceptació que s’autoritza al Consell a compartir les aportacions enviades i/o compartides i el nom de la persona o nom d’usuari al perfil d’Instagram de la campanya i al llibret divulgatiu que es produirà per donar a conèixer la campanya.

 

En cas de no voler ser inclòs en el llibret divulgatiu, cal que la persona ho notifiqui al correu comunicacio@coib.cat.

 

4. Data de notificació del guanyador/a del concurs

El guanyador/a del concurs serà notificat el 25 de juny.

 

5. Valor i tipus de premi

El premi del concurs serà una tarja-regal de Decathlon amb un valor de 200 euros.

 

6. Post o comentaris

A les publicacions del perfil de la campanya a Instagram no s’admetran comentaris irrespectuosos, ofensius, injuriosos, discriminatoris ni aquells que estiguin orientats a desqualificar altres participants.

 

7. Protecció de dades de caràcter personal

L’organitzador del concurs no farà ús de les dades personals rebudes via correu electrònic per cap altre ús que no sigui vinculat amb aquesta acció ni es cediran a tercers.

 

8. Contacte i reclamacions

Els participants podran contactar amb l’organitzador a través del correu electrònic comunicacio@coib.cat per facilitar qualsevol dubte o reclamació.

 

9. Acceptació de les bases

Els usuaris de Twitter, Instagram i els participants a través del correu electrònic acceptaran aquestes bases legals pel fet de participar en el concurs.