Margarita Puigvert Vilalta – CV

Imprimir aquesta noticia

MARGARITA PUIGVERT VILALTA

 

Doctorada en infermeria per la Universitat de Girona (UdG), Màster en Promoció de la Salut per la UdG. Màster en metodologia de la investigació (IDER) per la Universitat d’Alcalà.  Postgrau en Infermeria Geronto-Geriàtrica en Atenció Primària a Les  Heures, Universitat de Barcelona.

 

Ha treballat d’infermera assistencial en els hospital de la Vall d’Hebron, Barcelona. Hospital Ortiz de Zarate Vitòria, Hospital Universitari Josep Trueta Girona en els serveis de Cures Intensives i Medicina Interna. Actualment treballa en ABS de Salt, Girona.

 

Ha ocupat càrrecs de gestió, supervisora i adjunta en l’àmbit hospitalari, i en l’àmbit d’atenció primària adjunta i directora.

 

Ha presentat diferents ponències i comunicacions científiques i ha obtingut el primer premi Comunicació Oral, XII Jornada de Cloenda, Acadèmia de Ciències Mèdiques. Comunicació Oral (1è premi) XVI Congrés d’Atenció Primària de la (SCMFIC). 1è premi Comunicació Oral II Congreso Nacional de Enfermeria, Continuidad Asistencial. Comunicació Oral (2n premi) IV Congrés d’Infermeria d’Atenció Primària (AIFICC). Comunicació Oral (1 premi) VII congrés d’Atenció Primària (AIFICC).

 

Ha desenvolupat diferents càrrecs a la junta del col·legi d’Infermers-infermeres de Girona. Actualment és vocal 2n de la junta de Govern i membre del Consell de Col·legis de Catalunya.