Carme Puigvert Vilalta – CV

Imprimir aquesta noticia

MARIA DEL CARMEN PUIGVERT VILALTA

 

Doctora en infermeria per la Universitat de Girona, Màster en Promoció de la Salut per la Universitat de Girona. Màster en metodologia de la investigació (IDER) Universitat Alcalà Madrid. Post grau en Gestió de Serveis Sanitaris per la Universitat de Girona. Coneixements Especialitzats per a Infermeria Nefrològica, acreditat pel Ministeri de Sanitat i Consum.

 

Ha treballat d’infermera assistencial en l’àrea de nonats durant dotze anys, Clínica Quirón de Barcelona i l’Hospital Ortiz de Zarate, Txagorritxu Vitòria (Àlaba). Es trasllada a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta de l’Institut Català de la Salut (ICS) on treballa a la unitat de diàlisi i des de 1989 fins el dia d’avui n’és supervisora.

 

Ha format part de diversos comitès científics i organitzatius en Jornades i Congressos d’àmbit autonòmic i estatal.  Ha presentat diferents ponències i participat en taules rodones i comunicacions científiques.

 

Ha obtingut el Primer Premi Pòster en el Congrés Nacional d’Infermeria Nefrològica, Societat Espanyola d’Infermeria nefrològica (SEDEN), 2002 i el I Premio del X Premio d’Investigació en Infermeria nefrològica  en el Congrés Nacional d’Infermeria Nefrològica, SEDEN, 1999.

 

Durant sis anys ha desenvolupat el càrrec de vicepresidenta de l’Associació Catalana d’Infermeria nefrològica (ACIN). En els darrers deu anys, compagina, la Presidència del Col·legi d’infermers i infermeres de Girona amb el càrrec de supervisora de la unitat de diàlisi de l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Treuta.